Priprave na porod in starševstvo

Kaj vse se dogaja v času nosečnosti, kakšne so pogoste tegobe in kako si lahko pomagate? Kdaj v porodnišnico in kako poteka porod? Izvedeli boste tudi vse o dojenju in se naučili negovati novorojenčka. Ker nov družinski član prinaša tudi nove izzive, se bomo dotaknili tudi komunikacije med partnerjema. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na […]

Meritve holesterola, krvnega sladkoraj in krvenga tlaka

Prvi četrtek v mesecu nas lahko obiščete v lokalni skupnosti – v Domu krajanov v Zasipu, kjer vam bomo izmerili krvni tlak, krvni sladkor in vrednosti holesterola v krvi. Priporočamo, da na meritve pridete tešči. Se vidimo!

Ponovno srečanje udeleženk delavnice Zdravo hujšanje 2019

Udeleženke delavnice Zdravo hujšanje 2019, ste vabljene, da se udeležite skupinskega srečanja po 3 mesecih,  z namenom, da preverimo vaš napredek, se pogovorimo o morebitnih preprekah, na katere ste naletela, oziroma o pozitivnih izkušnjah, ki so vam jih prinesle uvedene spremembe v življenjskem slogu.  

Meritve na Bohinjski Beli

Drugi torek v mesecu nas lahko obiščete v lokalni skupnosti – v Kulturnem domu na Bohinjski Beli, kjer vam bomo izmerili krvni tlak, krvni sladkor in vrednosti holesterola v krvi. Priporočamo, da na meritve pridete tešči. Se vidimo!

Prva pomoč

Se še spomnite, kako pomagati pri anafilaktičnemu šoku? Znate uporabiti Epipen? Kako pa bi zaustavili večjo krvavitev? Pridružite se nam 11. septembra 2019 ob 9. uri, v sejni sobi Zdravstvenega doma Bled, kjer bomo, ob svetovnem dnevu prve pomoči, navedene veščine obnovili.

Sproščanje v naravi

Zdrav način življenja vključuje sproščanje, zato se bomo v torek, 17. 9. 2019 ob 8. uri, sprostili v naravi. Dobimo se pred Zdravstvenim domom na Bledu. V primeru slabega vremena bomo delavnico izvedli v sejni sobi. Priporočamo, da s seboj prinesete ležalno podlogo in oblečete udobna oblačila.

Ste fit?

Jesenski test hoje na 2 kilometra bo v petek, 20. septembra 2019, od 17. do 19. ure. Startna točka bo postavljena nad Grajsko plažo. Pridite, preizkusite se in ugotovite, kako ste fit. Po zaključku hoje svetujemo hidracijo. Tako boste telesu povrnili izgubljeno tekočino. Ne pozabite na ustrezna športna oblačila in primerno obutev.